Розроблення інформаційно-структурної схеми електрогідравлічних слідкуючих приводів багатоцільових транспортних засобів - Улько, В. Ю.; Ніконов, О. Я. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
У статті розглянута задача розроблення інформаційно-структурної схеми електрогідравлічних слідкуючих приводів як підсистеми інформаційно-керуючої системи багатоцільових транспортних засобів. Наведено математичний опис елементів електрогідравлічних слідкуючих приводів. Розроблена інформаційно-структурна схема електрогідравлічних слідкуючих приводів з урахуванням нелінійних характеристик системи.