Использование контейнерных сущностей в метамодели предметной области „медицина катастроф“ - Филатова, Т. В.; Билоненко, Н. И.; Малахов, Е. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Представлені моделі предметної області „Медицина катастроф“ та моделі об’єктів її ядра.Показано технологію формування контейнерних сутностей предметних областей зелементарних об’єктів.