Повышение эффективности управления предприятием на основе системного подхода - Стелюк, Б. Б.; Чернявская, И. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Досліджено напрямок виявлення шляхів змін в організації на основі системного підходу.Сформульовані основні положення і наслідки з даного підходу. Розроблена загальна схемазастосування системного підходу до вдосконалення управління організаційними змінами