Моделирование автоматизированного управления многокомпонентным дозированием технологического процесса приготовления газобетона - Арсеньева, С. И.; Крисан, Ю. А.; Зиновкин, В. В.; Кулинич, Е. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Запропоновані математична і комп'ютерна моделі системи автоматизованого керуваннябагатомпонентним дозуванням багатопараметричного процесу приготування газобетону. Проведено моделювання багатомпонентного процесу дозування рідких складовихгазобетону.