Переналаживаемые приспособления для обработки малогабаритних деталей - Кобзев, А. С.; Белик, В. Н.; Мовшович, А. Я. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
У статті приведені конструкція і технічна характеристика переналагоджуваних пристосуваньдля базування і закріплення широкої номенклатури малогабаритних деталей при механічнійобробці на багатоопераційному устаткуванні свердлувальний-фрезерної групи.