Восстановление деталей полиграфического оборудования методом газоплазменного нанесения порошковых материалов - Гордеев, А. С.; Басова, А. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Показано, що для відновлення деталей типу поліграфічний вал, друкарський циліндр,підшипник кочення в друкарській секції доцільним є спосіб газоплазмового нанесенняпорошкових матеріалів з одночасним їх оплавленням, оскільки він дозволяє отримати тверді,зносостійкі поверхневі шари з різних матеріалів.