Управление качеством диагностики и прогнозирования ресурса оборудования АЭС - Чижикова, В. М.; Трищ, Р. М.; Полищук, С. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Показано, що впровадження систем контролю і діагностики устаткування на підприємствахдозволить поліпшити якість експлуатації, підвищити їх безпеку і надійність, зменшитиексплуатаційні витрати на підтримку працездатності і своєчасно виводити їх з експлуатації (дляремонту).