Межлабораторные сравнительные испытания –инструмент экспериментального подтверждения технической компетентности лабораторий - Федорович, Е. С.; Самсонкин, В. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Робота по звіренню результатів вимірювань що проводяться в ВЛ підпорядкування«Укрзалізниці» представляє величезне значення для безпеки залізничного транспорту.