К вопросу о точности обработки поверхности осевым режущим инструментом - Гордеев, А. С.; Чернякова, О. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Отримані залежності, що дозволяють забезпечити умови стійкості як шляхом зміниконструктивних параметрів, режимів різання, так і раціональній орієнтації коливальної системи.