Затвердіння відливок із сплаву АК5М при комплексному впливі на розплав - Селиверстов, Вадим Юрьевич; Доценко, Юрий Валериевич (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2015)
Приведені результати досліджень впливу реалізації комбінованої технології модифікування нанодисперсним модифікатором TiCN та газодинамічного впливу на механічні властивості алюмінієвого сплаву фасонного виливка, що твердіє в кокілі