Особливості оцінки ефективності одержання виливків способом лиття під високим тиском - Доценко, Ю. В.; Селиверстов, В. Ю.; Мацийчук, В. В.; Малых, С. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
За допомогою розробленої методики проведено аналіз групи машин лиття під тиском і виявлена модель машини, показники якої найбільш конкурентоспроможні у своїй групі в даний час