Особливості зміни функціонального стану водія вантажного автомобіля - Гюлев, Низами Уруджевич (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Викладено деякі особливості зміни функціонального стану водія вантажного автомобіля. Наведені результати відповідних досліджень