До проблеми методики розрахунку вартості години вільного часу - Нефьодов, Микола Анатолійович; Птиця, Наталія Василівна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Розглядаються існуючі методикивизначення вартості вільного часу населення і його впливуна зміну об'ємів реалізації підприємства. Представлена альтернативна аналітична модель розрахунку вартості години вільного часу