Синтез математичної моделі діагностики первинної відкритокутової глаукоми - Высоцкая, Елена Владимировна; Страшненко, Анна Николаевна; Синенко, Сергей Александрович; Демин, Юрий Альбертович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Дана стаття присвячена синтезу математичної моделі діагностики первинної відкритокутової глаукоми за допомогою дискримінантного аналізу, що дозволяє підвищити достовірність ранньої діагностики, тим самим сприяє своєчасному та якісному лікуванню