Оцінка параметрів надійності багатоканальних сегментів складних інформаційних систем - Захарченко, Н. В.; Ильин, Д. Ю.; Хомич, С. В.; Торк, Ж. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Розглядаються питання оцінки напрацювання на відмову (), імовірність безвідмовної роботи () і коефіцієнта готовності () багатоканальних сегментів, що з'єднують розподілені комп'ютерні мережі