Підвищення енергетичної ефективності оборотного водопостачання системи золовидалення теплових електростанцій - Бойко, Валерий Степанович; Сотник, Ирина Николаевна; Сотник, Николай Иванович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті на прикладі транспортування освітленої технічної води системи золовидалення ТЕС, обґрунтовано оптимальні техніко-економічні рішення по відновленню пропускної здатності системи транспортування з підвищенням рівня її енергетичної ефективності