Застосування нейромережних моделей для прогнозування інтенсивності теплообміну в насадці регенеративного повітронагрівача скловарної печі - Кошельник, А. В.; Кошельник, В. М.; Мигура, А. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті показано можливість використання нейронних мереж, що прогнозують коефіцієнти теплообміну регенеративного повітронагрівача скловарної печі. Розглянуто порівняння нейронної мережі типу багатошаровий персептрон (MLP) та радіально базисна функція (RBF)