Термічна стабільність структури і властивостей вакуумних конденсатів FE і FE-W - Бармин, А. Е. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Досліджено вплив термічного впливу на структуру і властивості вакуумних конденсатів Fe і Fe-W. Представлені експериментальні результати, котрі вказують, що легування заліза вольфрамом (менше 1 ат.%) призводить до суттєвого підвищення термостабільності структури і властивостей вакуумних конденсатів