Фізико-хімічні основи застосування плівок і покриттів - Писарєв, А. В.; Тузіков, С. А.; Лазутський, А. Ф.; Табуненко, В. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Розглянуто фізико-хімічні основи застосування плівок і покриттів для запобігання радіоактивного забруднення, його розповсюдження на інші об’єкти та підвищення ефективності дезактивації