Застосування нових видів сировини у функціональних продуктах харчування - Жулінська, О. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Робота присвячена проблемі обгрунтування застосування різних нутрицевтиків у функцій них напоях. Розглянуто питання введення до складу рецептури напою мікробіологічного каротину та гідратованих фулеренів для створення продукту з профілактичними властивостями