Застосування кореляційного аналізу для прогнозних оцінок вихідних характеристик кремнієвих монокристалічних фотоперетворювачів - Фролов, Андрей Витальевич (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Досліджена можливість реалізації прогнозних оцінок вихідних характеристик кремнієвих монокристалічних фотоперетворювачів на основі дискретної кореляційної обробки їх основних параметрів для малої партії зразків