Розрахунок ефективного коефіцієнта в'язкості кріо - консервуючого середовища з біологічними об'єктами - Кунденко, Н. П. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Запропоновано методика розрахунку коефіцієнта в'язкості середовища, при дії акустичної хвилі, утвореної біологічними об'єктами і кріо - консервуючим середовищем