Особливості підготовки поверхні металу при отриманні склокристалічних покриттів по титану для кісткового ендопротезування - Саввова, О. В.; Шадріна, Г. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В статті досліджено особливості та встановлено ефективний спосіб підготовки поверхні титанових сплавів типу ОТ4-1 і ВТ5 при отриманні на них якісного біосумісного покриття з заданим комплексом медико-біологічних, хімічних, механічних та технологічних властивостей