Визначення оптимальної висоти функціональної ємності НВЧ-сушарки - Цуркан, Микола Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Розглянуто питання визначення оптимальних геометричних розмірів функціональної місткості для розміщення зневоднюваної сировини в НВЧ-сушарці