Дослідження співвідношень розмірів перерізів в направляють потік перегородках і витрат водного середовища в проточному електрокоагуляторі - Товажнянский, Л. Л.; Березуцкий, В. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті приведені результати досліджень співвідношень розмірів перетинів в потік направляючих перегородках і витрат водного середовища в проточній електрокоагуляції при ламинарном характері руху потоку. Приведені виразу для розрахунку об'ємів і кількості камер в електрокоагуляції і експериментально визначено значення коефіцієнта α, для масло водних технологічних середовищ, що містять, що дозволяє точніше розрахувати процеси мікро флотації при очищення їх від масел