Результати досліджень розподілу забруднюючих речовин в миючих розчинах після миття автомобілів - Букатенко, Н. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В данной статье приведены экспериментальные исследования по дисперсионному составу примесей моющих растворов после мойки автомобилей