Аналіз методів визначення складу транспортного потоку - Абрамова, Людмила Сергіївна; Наглюк, Іван Сергійович; Птиця, Геннадій Григорович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Наведено результати аналізу наукових напрямків дослідження визначення коефіцієнтів приведення різних типів автотранспортних засобів до легкового автомобіля, які впливають на визначення складу транспортного потоку та його інтенсивності