Планування експериментів при апроксимації видаткової характеристики - Приходько, Олександр Васильович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Запропонована процедура експериментального визначення витратної характеристики енергообладнання, яка необхідна для оптимізації общестанційних задач керування енерговиробництвом ТЕС