Динамічні властивості полістирену в розчинах - Хавунко, О. Ю.; Медведевських, Ю. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Проведено аналіз характеристичних часів сегментального руху полістирену, оцінених за пружною та фрикційною компонентами в’язкості його розчинів. Оцінені характеристичні часи поступального руху і коефіцієнти дифузії полістирену у розведеному та концентрованому розчинах