Поліпшення якості м'ясо-кісткового борошна - Чумак, О. П.; Голоденко, М. Ф.; Богуш, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Побічні продукти м'ясної промисловості можуть бути використані в якості сировини для виробництва кормового борошна. Воно найдешевший натуральний продукт виробництва кормів для тварин. Для поліпшення якості борошна та подовження термінів його  зберігання пропонується зниження вмісту жиру і вільних жирних кислот в м'ясо-кістковому борошні