Аналіз даних для створення земельного кадастру населеного пункту з використанням ГІС - Шипулин, В. Д.; Иляшевич, М. Н.; Евсюков, М. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Дана стаття присвячена можливостям удосконалення ведення земельно-кадастрових робіт шляхом впровадження геоінформаційних автоматизованих системи ведення земельного кадастру