Використання зріджених газів в якості розчинників при отриманні олії насіння льону - Чумак, О. П.; Козлов, Д. А.; Пахомова, И. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В статті запропоновано використання рідких газів на прикладі хладонів в якості перспективних екстрагентів для вилучення олії з насіння льону