Динамічний аналіз гідравлічного управління мотовилом зернозбирального комбайна - Салыга, Т. С.; Красильник, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті розглянуті питання моделювання каскаду управління регулювачемвитрати мотовила зернозбирального комбайна з дистанційним пропорційним керуванням, визначаються його динамічні характеристики. За результатами аналізу графіків перехідних процесів корегуються параметри динамічної структури регулювальника до досягнення необхідної швидкості регулювання