Методика оцінки вартісних характеристик однорідної продукції - Іванівна, Ганна Іванівна; Зенкін, Анатолій Семенович; Баланюк, Анна Володимирівна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
глянуто основні методи оцінки технічного рівня продукції, отримано залежність між вартісними характеристиками продукції і значенням комплексного показника технічного рівня. Запропоновано методику оцінки вартісних характеристик однорідної продукції