Дослідження характеристик методів приховування з використанням НЗБ на тлі адитивного шуму - Дорожан, Алексей Валериевич; Астраханцев, Андрей Анатольевич; Вовк, Олеся Олеговна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Досліджуються характеристики методів приховування інформації у нерухомих зображеннях на основі заміни найменш значущого біту. Оцінено характеристики методів вбудовування при використанні завадостійкого кодування на тлі адитивної гаусівської завади