Дослідження факторів, що визначають величину втрат потужності в тяговій мережі - Кузнецов, Валерий Геннадиевич; Калашников, Константин Алексеевич (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Проведено дослідження показників, що визначають величину втрат потужності в тяговій мережі та залежності величини втрат потужності в тяговій мережі від дислокації і відстані між поїздами на зоні міжпідстанції