Тунельна кристалізація кремнію, германію - Червоный, Иван Федорович; Швец, Евгений Яковлевич; Головко, Юрий Викторович; Егоров, Сергей Геннадиевич (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Запропоновано механізм «туннельного» переходу густини при прискореній кристалізації кремнію та германію, що враховує кристалохімічні аспекти кристалізації атомарних напівпроводників