Порівняльний аналіз структурно-фазового стану феровольфраму та брухту системи W-Ni-Fe - Глотка, О. А.; Коваль, А. Д.; Грешта, В. Л. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Виконано аналіз структурно-фазового стану феровольфраму марки ФВ 80 та брухту системи W-Ni-Fe. Встановлена подібність в морфології структурних складових сплавів, однак в брухті майже відсутні перехідні області. Висунуто рекомендації по заміні феровольфраму брухтом для деяких спеціальних матеріалів