Модель фільтрування - Нестер, А. А.; Демчик, С. П. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В статті розглядаються питання моделювання процесів фільтрації розчинів травлення друкованих плат. Створення моделі передбачає подальші роботи зі створення автоматизованих ліній травлення, що базуються на математичному описі процесів фільтрування відпрацьованих розчинів