Модернізація пальникових системи газотурбінного двигуна ДН80 з використанням трубчастої технології газоспалювання - Варламов, Геннадий Борисович; Камаев, Юрий Николаевич; Позняков, Павел Олегович; Юрашев, Дмитрий Николаевич (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Стаття присвячена питанням аналізу процесу розробки і випробувань нової конструкції пальникової системи сучасного вітчизняного газотурбінного двигуна ДН80 на основі трубчастої технології спалювання газу