Аналіз технічних пристроїв електромагнітного випромінювання для впливу на мікробіологічні об'єкти тваринництва - Сорокин, Максим Сергеевич; Черенков, Александр Данилович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті розглянуті проблеми пов'язані з використанням імпульсних генераторів КВЧ діапазону які використовуються для дії на мікробіологічні об'єкти тваринництва