Аналіз стану виробничого травматизму на підприємствах України - Москалюк, Інна Вікторівна; Сакун, Микола Миколайович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Наведено аналіз стану виробничого травматизму на підприємствах України. Встановлено, що найбільша кількість зареєстрованих нещасних випадків спостерігається в таких галузях виробництва, як вугільна, машинобудівна, агропромисловий комплекс