Проектування систем польотного наддуву багатоблочних ступенів ракет-носіїв - Митиков, Юрий Алексеевич (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Розглянуті проблеми проектування систем наддування богатоблочних багаторазових ступенів ракет-носіїв. Розглянуто процеси при аварійному вимиканні блоку, наведено рекомендації