Застосування MathCAD для визначення параметрів складної нелінійної моделі - Торяник, Олександр Іванович; Дьяков, Олександр Георгійович; Воронцова, Жанна Вадимівна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Проведено дослідження щодо використання програми MathCAD для визначення параметрів складної нелінійної моделі. Розглянуто числовий приклад та здобуті результати обчислення параметрів моделі. Знайдені результати показали доцільність використання MathCAD для дослідження складних нелінійних моделей об’єктів до яких відносяться харчові продукти