Системи діагностування в проектах на транспорті при обслуговуванні пасажирських потоків - Горяинов, А. Н. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Розглянуто питання використання систем діагностування в проектах на транспорті. Описані типові схеми систем діагностування. Виділена область об’єктів діагностування в проектах. Запропонована класифікація проектів на транспорті