Ефективність j-кратного повторення надлишкових таймерних сигнальних конструкцій - Корчинський, В. В.; Кільдішев, В. Й.; Хомич, С. В.; Бєлова, Ю. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В роботі показано підвищення ефективності використання каналу в однобічних системах за рахунок збільшення на обмеженому інтервалі часу числа реалізацій таймерних сигнальних конструкцій порівняно з розрядно-цифровим кодуванням