Оцінка потенціалу енергозбереження систем електропостачання тяги поїздів постійного струму - Кузнецов, Валерий Геннадиевич; Костюковский, Борис Анатольевич (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В даній статті запропоновано методологічні підходи до визначення потенціалу енергозбереження в системах електропостачання тяги поїздів постійного струму, запропонована його класифікація, визначені складові частини