Удосконалення системи контролю якості будівельних матеріалів та виробів - Логаніна, Валентина Іванівна; Камбург, Володимир Григорович; Учаева, Тетяна Володимирівна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті наведено відомості про застосування індексів відтворюваності процесу в системі контролю якості продукції на підприємствах будіндустрії. Викладено результати розрахунку відсотка браку продукції при різних значеннях центрованостi процесу виробництва