Сучасні вимоги до конструкцій залізничних напіввагонів, які проектуються чи модернізуються - Фомін, Олексій Вікторович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В статті представлено сучасні вимоги які необхідно враховувати при проектуванні нових чи модернізації вже існуючих конструкцій залізничних напіввагонів