Прогнозування показників якості проектованих виробів методом багатовимірної просторової екстраполяції - Зубрецкая, Наталья Анатольевна; Федин, Сергей Сергеевич (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті на основі застосування методу багатовимірної лінійної просторової екстраполяції розроблено алгоритм прогнозування показників якості електронних виробів на стадії їх проектування